Weight no more

We worden met z’n allen te dik en ik ben het al een tijd. Maar ik leg me er nooit bij neer. Ik heb van alles geprobeerd om het gewicht kwijt te raken en het liefst snel. In de eerste plaats crashdieten. Jarenlang heb ik  wel lijnen en niet lijnen, stacatto met elkaar afgewisseld. Ik heb werkelijk alle dieten geprobeerd en de obesistaskliniek en pillen en injecties en de gezondverstand-remedie “eet-de-helft””. Met als resultaat dat ik steeds zwaarder werd en steeds minder bereid om weer opnieuw de strijd aan te gaan.Gekscherend zeg ik wel: Ik ben 300 kilo afgevallen en 340 kilo aangekomen. Ik merk, zeker bij het ouder worden dat mijn lichaam dat niet meer kan. Maar wat kan ik dan wel? Ik kan proberen er meer van te begrijpen,. Van mijn eet en bewegingsgedrag, van mijn verslaving aan suiker en vet, van mijn geneigdheid om eten met gezelligheid te verbinden. Langzamerhand hebben we een programma ontwikkeld om integraal waar te nemen wat er aan de orde is met GEWICHT. Zo kun je jezelf leren kennen.

Als je denkt wat hebben ze dan verzonnen en wie zijn ze??? Ben je nieuwsgierig geworden?

Klik dan op de onderstaande link en voel je zeer welkom.

www.weightnomore.nl