Ik werk met veel plezier en passie mee als leiderschapscoach van CALL (Centrum voor Authentiek Leiderschap en Leren) .

CALL is een leiderschapsprogramma voor de top van het bedrijfsleven, wetenschap, overheid en ngo’s. CALL heeft als doel om de deelnemers uit te dagen tot meer authentiek, verantwoord leiderschap. Van zichzelf, van hun organisatie en uiteindelijk van de wereld.

Daarnaast ben ik in het programma YOUNG CALL leiderschapscoach en trainer voor de groep jonge veelbelovende talenten. YOUNG CALL is een ontdekkingsreis. Het richt zich op jouw persoonlijk leiderschap. In contact komen met je eigen kern om van daaruit met jouw talenten een zinvolle bijdrage leveren aan de organisatie en de maatschappij. Je passie te leven.

Voor de ex-deelnemers van CALL en YOUNG Call ben ik mede-ontwikkelaar en trainer, samen met Paul Nyst, van het masterclass RECALL. De eerste 24 uurs training start op in het najaar van 2020. Dit programma brengt u een update van de laatste ontwikkelingen op het gebied van leiderschap en herijkt de rijke bewustzijnservaringen van CALL en YOUNG CALL.

In de CALL Werkplaats ben ik als senior facilitator beschikbaar voor de begeleiding van het organisatie transformatie spel.

Als leiderschapscoach werk ik mee aan het leiderschapsprogramma van de politieacademie, het Kompas. Een persoonlijke reis en confrontatie met eigen licht en schaduw. Zelfkennis, zelfbewustzijn en zelfreflectie is de basis voor goed leiderschap in de complexe omgeving van de politie van vandaag. Het programma is tevens een ontmoetingsplek vol veiligheid, uitdaging, inspiratie en herkenning.

Werken aan jezelf betekent groei.

Bevragend, Spiegelend, Motiverend en Analyserend, confronterend, luisterend, accepterend, waarderend.  

© Copyright - De Verbeeldingh